«Γαλοπούλες, τρόφιμα και βασιλόπιτες σε άπορους της πόλης μας»

0

dhmarxosΠαραμονή Χριστουγέννων, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος,προσφέρθηκαν 200 γαλοπούλες σε άπορες οικογένειες της πόλης μας, μετά από προσωπική πρωτοβουλία της Δημάρχου της πόλης κ. Ευτυχίας Γαϊτανά – Αποστολάκη, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και Ε Channel.

«Οι γιορτές αυτές είναι ημέρες δύσκολες για πολλούς συμπολίτες μας. Η αγάπη, η προσφορά και η ανθρωπιά είναι ίσως τα μοναδικά δώρα που έχουν αξία. Ας προσπαθήσουμε όλοι να «αγκαλιάσουμε» τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους.  Ο Δήμος μας, με όλες του τις δυνάμεις θα είναι πάντα στο πλευρό τους» τόνισε η Δήμαρχος.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας, επίσης, αυτές τις γιορτινές ημέρες προσέφερε σε περίπου 350 άπορες οικογένειες βασιλόπιτες, δέματα τροφίμων καθώς επίσης και τρόφιμα από το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής ένωσης, στο οποίο ο Δήμος μας με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να αποτελεί έναν από τους ωφελούμενους Δήμους.

Η Δήμαρχος θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και Ε Channelγια την σημαντική συνδρομή τους καθώς και τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας για τις συντονισμένες προσπάθειές τους στην διανομή τροφίμων.

Προηγούμενο άρθροΜιχαέλ Σουμάχερ: Ελαφρώς καλύτερη η κατάσταση της υγείας του…
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Αδ. Παϊδας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.