Fx-news.gr: 28η Οκτωβρίου και Πανελλαδικές επιτυχίες…

0

pageΑπό νωρίς το πρωί της Κυριακής (28/10) μεγάλες αθλητικές εφημερίδες  της χώρας, ηλεκτρονικές και έντυπες  κάνουν λόγο για τις αποκλειστικό Ρεπορτάζ του «Fx-News.gr», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φιγουράρει  στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι συνεργάτες της εφημερίδας μας Βασίλης Βέττος και Ρένος Αρβανίτης, συνομίλησαν μαζί του και του παρέδωσαν το νέο τεύχος της εφημερίδας.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ.

Nα υπενθυμίσουμε επίσης και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η αποκλειστική συνέντευξη  του Γενικού Γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου όταν μίλησε σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, σε συνεργάτη της «FX-News».

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη.

Τα  περισσότερα μεγάλα αθλητικά sites αναπαρήγαγαν όλο αυτό το αποκλειστικό υλικό της εφημερίδας μας  γεγονός που δείχνει την αναγνωσιμότητα  και εγκυρότητα των πληροφοριών και θεμάτων μας!!!

και τα σχετικά…

1h FX-ALEXIOY-ORA goal2 mesa gazzetta

Προηγούμενο άρθροΘύμα τροχαίου η κινηματογραφική παραγωγός Ελένη Σμαραγδή
Επόμενο άρθροΔημόσιο: Ζητείται έλεγχος της τήρησης του ωραρίου των υπαλλήλων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.