Σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό, πληροφόρηση και συμβουλευτική από το ΑΠΘ

0

spoudes_ipotrofies_eksoteriko«Σπουδές και Υποτροφίες στο εξωτερικό, πληροφόρηση και συμβουλευτική» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 9:00, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕ.Δ.Ε.Α., στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους και έχει στόχο την υποστήριξη τους στη διαδικασία αναζήτησης σπουδών και υποτροφιών σε χώρες του εξωτερικού.

Στην εκδήλωση γίνουν παρουσιάσεις για υποτροφίες και σπουδές από το British Council (Μ. Βρετανία), από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Γαλλία), από το DAAD (Γερμανία), από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Ολλανδία), από το Ίδρυμα Fulbright (ΗΠΑ) και από το Ιταλικό Ινστιτούτο (Ιταλία).

Επίσης, θα γίνει αναφορά στο πρόγραμμα Εrasmus Mundus καθώς και σε πρακτικές οδηγίες για την επιτυχή αναζήτηση υποτροφίας.

Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στην οποία μπορούν οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν όλες τις ερωτήσεις τους.

Πληροφορίες για το κοινό: Γραφείo Διασύνδεσης του Α.Π.Θ., τηλ. 2310995314 καθώς και στην ιστοσελίδα www.dasta.auth.gr
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Παιδικό Μουσείο το Νοέμβριο
Επόμενο άρθροΕπαγγελματική στροφή των νέων: Απορρίπτουν το Δημόσιο, επιλέγουν την επιχειρηματικότητα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.