Νέο Γήπεδο ΑΕΚ: Η χωρητικότητα του θα είναι…

0

aek-ghpedo-660x320Η «ηρεμία» που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ είναι μόνο φαινομενική. Κι αυτό γιατί οι διεργασίες συνεχίζονται, προκειμένου σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις (αναμένονται Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο) και προπαντός… έργα.

Το νέο «σπίτι» της ομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα έχει οριστικά και αμετάκλητα χωρητικότητα 33.000 θεατών. Αυτό προκύπτει (σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ») από τη στατική μελέτη που έστειλε ο Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι, στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα το έργο, με πρώτο αυτό του σχεδιασμού της εγκατάστασης και των εξωτερικών χώρων από τον επιστήθιο φίλο του «τίγρη» και συνεργάτη του Ιταλού αρχιτέκτονα, Θανάση Κυρατσού.

Τα πάντα βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Υπενθυμίζεται πως ο (απόλυτα εφικτός, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας) στόχος είναι να αρχίσουν τα έργα μέχρι το τέλος του 2013, προκειμένου το έργο να είναι έτοιμο προς χρήση το 2015.

Προηγούμενο άρθροΣε αργία η “Δημαρχάρα” της Ελλάδας! Ποιος τον εξέλεξε Δήμαρχο???
Επόμενο άρθρο“Αναβαθμίζεται” το Νοσοκομείο Πατησίων(Παπάδες)! Δείτε τον νέο “νοσοκομειακό χάρτη” της Αττικής…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.