AEK-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Συνάντηση με την Δήμαρχο Ε.Γαϊτανά-Αποστολάκη στα σχέδια του “Τίγρη”…

0

Στην πρώτη γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως ο βασικότερος στόχος της ΑΕΚ θα είναι η κατασκευή του γηπέδου στη φυσική της έδρα.

aek-melissanidhs-ghpedo-aek-ekloges1Παράλληλα με τις διεργασίες που κάνει όμως στα υπόλοιπα επίπεδα (χρηματοδότηση, επαφές με αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες, κλπ) ο «τίγρης» θέλει να δρομολογήσει και τη συνεργασία του με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Γι’ αυτό το λόγο μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής (στην οποία ανήκει το οικόπεδο) με τη Δήμαρχο, Έφη Αποστολάκη.

Εκεί όπου δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Μελισσανίδης, προκειμένου να ενημερωθεί απευθείας για τις προθέσεις του Δήμου και να κάνει σαφή τα δικά του σχέδια για την κατασκευή του γηπέδου.

Κι εφόσον υπάρξει η σύμπραξη που επιθυμείται (άλλωστε η Δήμαρχος έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία της περιοχής να υποδεχθεί και πάλι την ΑΕΚ) τότε η «Ένωση» θα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη.

sport-fm.gr

Προηγούμενο άρθροΝΕΡΙΤ… η νέα ΕΡΤ και γκάφα ολκής!!!!
Επόμενο άρθροΛύση ΤΩΡΑ στην «Παιδική Χαρά-Υγειονομική ΒΟΜΒΑ», ζητούν οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.