Δήμος Φ.Χ.: Αδυνατεί να πληρώσει τα “Προνοιακά επιδόματα” λόγω…

0

filadelfeia-pronoiaka-epidomataΣτο σχετικό άρθρο που αναδημοσιεύσαμε από την εφημερίδα «Το Βήμα»(Δείτε ΕΔΩ) και το οποίο αναφέρει και το μεγάλο πρόβλημα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με την μη ψήφιση του προϋπολογισμού λέει συγκεκριμένα:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο καταψηφίζεται ο προϋπολογισμός(Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα), είτε γιατί υπήρξαν ανεξαρτητοποιήσεις Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας είτε γιατί δεν συναινεί η μείζων αντιπολίτευση, οι ψήφοι της οποίας, με βάση αλλαγές στους συσχετισμούς, είναι αναγκαίες για να εγκριθεί…

Και συνεχίζει με  μιά πολύ βασική παράμετρος του προβλήματος που προκύπτει για τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας:

“Δήμοι όπως η Κέρκυρα, οι Σπέτσες, η Ραφήνα, η Βάρη, οι Αχαρνές, ο Πόρος, η Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, η Αμφίκλεια-Ελάτεια, δεν μπορούν να καταβάλλουν ακόμη προνοιακά επιδόματα, μια και για να ενεργοποιηθεί αυτή η διαδικασία θα πρέπει και ο προϋπολογισμός τους να έχει ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και η περιφέρεια να τον έχει εγκρίνει.

Η κατάσταση με τα προνοιακά επιδόματα έχει γίνει εκρηκτική, καθώς οι δικαιούχοι δεν μπορούν να το εισπράξουν.

 

Προηγούμενο άρθροAEK: “Σαρωτικό” το Βόλλεϋ Κορασίδων…(Video)
Επόμενο άρθροΠρόσκληση αίτησης για συμμετοχή στο “Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.