ΑΟΝΦ Άτταλος: Με το δεξί στην Πρεμιέρα! (videos)

0


Ο Άτταλος καλοσώρισε τον Άγιο Δημήτριο στην Β’ κατηγορία επικρατώντας με 2-1 στο Γήπεδο Κάτω Αχαρνών.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και παρουσιαάστηκαν σοβαροί στην έδρα τους, όπως πέρισυ.

Το σκορ άνοιξε ο Σταύρος Σταθόπουλος μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους.


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Άτταλος ήταν και πάλι πιο κοντά στο γκολ.

Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη πραγματοποιήσει δύο αλλαγές, με τους Μπρίνη και Ζερβό να έχουν περάσει ως αλλαγές.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με χαμένο τετ α τετ για τους γηπεδούχους όταν ο γρήγορος Δημήτρης Γαγάκας πλάσαρε άουτ στο 51′.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με πάθος να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά με ανορθόδοξους τρόπους, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν φανερό πως όσο περνούσε η ώρα έψαχναν τις αντεπιθέσεις.

Οι Μπραχαμιώτες έχασαν τη μεγάλη τους ευκαιρία στο 75′ όταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς πλασέ του Ρέλλη από κοντά.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με 3-4 ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Κουβέλη (ΒΙΝΤΕΟ), αλλά ο Γ. Καραγιάννης ήταν αυτός που σκόραρε μετά από γύρισμα του Ηλία Χρυσανθακόπουλου στο 88′.

Το παιχνίδι έμοιαζε να κλειδώνει, αλλά μία από τις διαγώνιες μπαλιές του δεξιοπόδαρου Χατζόπουλου βρήκε τον Γ. Μπρίνη φάτσα με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος τον πλάσαρε από πάνω μειώνοντας στο 93′ σε 2-1.

Στο λεπτό που απέμεινε ο Ρέλλης πρόλαβε να βρει δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν ξανά παρών και κράτησε το σκορ και μαζί ελευθέρωσε τις καρδιές των φίλων των γηπεδούχων.

Περίπου 100 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες και είδαν τον Άτταλο να ξεκινάει με νίκη τη φετινή χρονιά.

AΤΤΑΛΟΣ: Χρήστος Παπαδόπουλος,Αντώνης Γκιβίσης,Μάριος Κιάρρι,Παναγιώτης Ξύγκος,Σταύρος Σταθόπουλος,Δηµήτρης Γαγακάς,Δηµήτρης Ράγιας,Παναγιώτης Φέκας,Κώστας Κουβέλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΝΤΟΣ Θ., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΤΖΑΚΟΣ Ε.

 

 

erasitexniko-podosfairo

Προηγούμενο άρθροΈχεις δικό σου σπίτι?..”Τσίμπα” κι άλλους φόρους…
Επόμενο άρθροΑμερικανοτουρκική «ναυμαχία» στο Αιγαίο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.