Τα Αστικά λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού και ένα μεγάλο “ΑΛΛΑ”???

4

Μετά την υπερψήφιση της πρότασης του δημοτικού σύμβουλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης “Καλημέρα όμορφη πόλη” , Σπύρου Γραμμένου, σε δημοτικό συμβούλιο του Αυγούστου, στα τρία αστικά λεωφορεία του Δήμου -τα οποία “σάπιζαν” στο νεκροταφείο της πόλης-,  έγινε προσθήκη ζωνών ασφαλείας και είναι πλέον ικανά να μεταφέρουν μικρά παιδιά.

Το κόστος και για τα τρία λεωφορεία???  Λίγο κάτω από το ποσό των 2.000€!!!

Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά του 1ου Δημοτικού(Σπαθάρη), τα οποία λόγω της ακαταλληλότητας του σχολείου τους μεταφέρονται κάθε χρόνο με λεωφορεία που μισθώνει ο δήμος  στο 4ο Δημοτικό(Καμινάδα)… θα μεταφέρονται(?) πλέον με τα δημοτικά λεωφορεία.

Και λέμε θα μεταφέρονται με ερωτηματικό, γιατί τις τελευταίες μέρες ακούμε… ότι κάποιοι προσπαθούν να “μπλοκάρουν” την χρήση των λεωφορείων…

Φυσικά και για όσους γνωρίζουν λίγο από πολιτική, αυτό γίνετε για “πολιτικούς λόγους”, μια και η πρόταση(ιδέα) ήταν από την μεριά της αντιπολίτευσης και φυσικά τους κάνει κακό στις πολιτικές τους επιδιώξεις…

Δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του συμφέροντος του δημότη θα τους γυρίζουν πλέον “μπούμερανγκ”…

Τι σημασία έχει για τον δημότη αν την πρόταση την έκανε η συμπολίτευση, η αντιπολίτευση, ο περιπτεράς ή η γειτόνισσα??? Σημασία έχει ότι κάποιος από την αντιπολίτευση στην προκειμένη περίπτωση, ασχολήθηκε… το έψαξε και τελικά κατάφερε κάτι που μέχρι πέρσι και από επίσημα δημοτικά “χείλια” ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Και για να τελειώνουμε, σας λέμε ότι το συνολικό κόστος -για την τσέπη του δημότη-, της μίσθωσης λεωφορείων τα τελευταία 4 χρόνια ήταν… 275.595€!!!

Δείτε αναλυτικά:

2009: 101.350 (Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας)

2010: 106.815€ (Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας)

2011: 35,963,28€ (Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας)

2012: 31.427,37€ (Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας)

…και ρωτάμε:

*Με τα 275.595€ θα είχαμε επισκευάσει το 1ο δημοτικό???

*Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά κόστους από έτος σε έτος???

 

Προηγούμενο άρθροΤα τελευταία Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας!
Επόμενο άρθρο“Εγγυητική επιστολή” για να κάνεις διαδήλωση και… μπόλικο νερό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντι να κανουν κατι στο ιστορικο κτηριο να ακοθστουν ξανα φωνες κρινιαζουν για το πως να μεταφερουν τα παιδακια.για το 3ο δημοτικο (το παλιο κτηριο) εχετε μαθει τι γινεται η θα ριμαξει και εκεινο σαν του σπαθαρη?

  2. ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ,ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΛΔ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ….ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΩΑΣ ΦΩΝΗΣ!!!!

  3. ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 5ο ΑΛΛΑ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 3ό ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ:-)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.