“Εγγυητική επιστολή” για να κάνεις διαδήλωση και… μπόλικο νερό!

1

Με την άδεια της ΕΛ.ΑΣ. και την ευθύνη των διοργανωτών για τυχόν έκτροπα, τις συνέπειες των οποίων θα πληρώνουν από την τσέπη τους, θα πραγματοποιούνται σε λίγο καιρό οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει εδώ και ένα πεντάμηνο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, και υιοθετεί ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας.

Με την ίδια πρόταση νόμου ελαχιστοποιείται η χρήση χημικών και η αντιμετώπιση των διαδηλωτών θα γίνεται κυρίως με νερό.

Ως προς αυτό είναι χαρακτηριστικά τα όσα δηλώνει ο κ. Δένδιας σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»:

«Προχωράμε στην εκπόνηση νομοθετήματος με βάση την πρόταση του Δήμου Αθηναίων για τις προϋποθέσεις των συγκεντρώσεων στο Κέντρο και με σεβασμό στο δικαίωμα της διαμαρτυρίας. Δεν μπορούν 100 άτομα να κλείνουν την Πανεπιστημίου και την πλατεία Συντάγματος και η πόλη να ασφυκτιά».

Παράλληλα ο υπουργός μιλάει για «μια νέου τύπου διαχείριση των επεισοδίων, με τη ρίψη νερού και την ελαχιστοποίηση των χημικών»…

Προηγούμενο άρθροΤα Αστικά λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού και ένα μεγάλο “ΑΛΛΑ”???
Επόμενο άρθροΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: “Υπό κατάρρευση” το Κάτω Κουκλάκι της Νέας Χαλκηδόνας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.