Μάθε που ΨΗΦΙΖΕΙΣ! ΟΛΑ τα εκλογικά κέντρα Ν.Φ-Ν.Χ.

0

eklogika-nf-nx

Προκειμένου να μην υπάρξει η γνωστή ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής «σε ποιο εκλογική τμήμα ψηφίζω», το Fx στους παρακάτω πίνακες σας έχει αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα της Ν.Φιλαδέλφειας & Ν.Χαλκηδόνας, ανά περιοχή/ενορία  & ανά όνομα:

ΠΡΟΣΟΧΗ:

71 32  4 5Επίσης μπορείτε να μπείτε στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου εσωτερικών κάνοντας κλικ ΕΔΩ, και συμπληρώνοντας είτε τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό σας και το επώνυμό σας στα αντίστοιχα πεδία, είτε, εναλλακτικά, το επώνυμά σας, το μικρό σας όνομα (τουλάχιστον τα δύο πρώτα γράμματα), το όνομα πατρός (τουλάχιστον τα δύο πρώτα γράμματα) και το έτος γέννησης (όλα με κεφαλαία), ανοίγει στην οθόνη του υπολογιστή σας μια καρτέλα με τα στοιχεία σας, το εκλογικό διαμέρισμα στο οποίο ανήκετε και το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζετε (τη διεύθυνσή του αλλά και ένα χάρτη για να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται).

Προηγούμενο άρθροΕκλογές Φ.Χ.: “Σχολή Μαυρογιαλούρου & Γκόρτσου” Νο1
Επόμενο άρθροΠοιοι είναι οι δήμαρχοι που κρύβουν το πόθεν έσχες τους!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.