Μια ζωντανή παρουσίαση παιδικού βιβλίου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στον νέο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μια όμορφη εμπειρία γνώσης, μουσικής και δημιουργικότητας.
Η πρώτη εκδήλωση στον νέο χώρο
Η αίθουσα της Βιβλιοθήκης γέμισε από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου «Μουσικό Χωριό». Το νέο περιβάλλον της Βιβλιοθήκης, πιο φιλόξενο και λειτουργικό, αποτέλεσε ιδανικό σκηνικό για την εκκίνηση των πολιτιστικών δράσεων.
Το ταξίδι στο “Μουσικό Χωριό”
Η συγγραφέας Λαμπρινή Γκάνου μίλησε στα παιδιά για τους ήρωες και τον κόσμο του βιβλίου, χρησιμοποιώντας μουσικά στοιχεία, αφήγηση και διαδραστικό λόγο. Η εκδήλωση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, τα οποία συμμετείχαν ενεργά και βίωσαν μια όμορφη γνωριμία με τη μουσική μέσα από τη λογοτεχνία.
Ζεστή ανταπόκριση από το κοινό
Γονείς και μικροί αναγνώστες έφυγαν με χαμόγελα, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν δράσεις που καλλιεργούν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αγάπη για το διάβασμα.
«Ελπίζουμε το πρώτο μου βιβλίο να γίνει αφορμή για ακόμη περισσότερα ταξίδια στη μουσική και τη φαντασία», ανέφερε η συγγραφέας μετά το τέλος της παρουσίασης.
Μήνυμα για τη συνέχεια
Η εκδήλωση αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που στοχεύουν να φέρουν τους κατοίκους – μικρούς και μεγάλους – πιο κοντά στο βιβλίο και στον πολιτισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο FX-news.gr
Ειδήσεις Νέα Φιλαδέλφεια Νέα χαλκηδόνα
















