Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε πεζό

0

Τραγωδία στη Νέα Ιωνία με θύμα πεζό

Μια ακόμη τραγωδία στη Νέα Ιωνία σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026, όταν ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

 Άμεση επέμβαση αστυνομίας και ΕΚΑΒ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών για παροχή πρώτων βοηθειών, ο πεζός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 Μεταφορά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα

Το θύμα, ηλικίας περίπου 60 έως 65 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ad

 Προανάκριση για τα αίτια

Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Η Τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς συνέβη η παράσυρση στο συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου Κύμης.

 Ανησυχία στην τοπική κοινωνία

Το νέο αυτό θανατηφόρο περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της Νέα Ιωνία, με το ζήτημα της οδικής ασφάλειας να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

ΠΗΓΗ


Ειδήσεις Νέα Φιλαδέλφεια Νέα χαλκηδόνα

Όλες οι τοπικές ειδήσεις

Διασκέδαση σε Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα

Διαφήμιση σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Προηγούμενο άρθροΑνοικτό το ΚΑΠΗ Νέας Χαλκηδόνας λόγω ψύχους – Μέτρο στήριξης από τον Δήμο
Επόμενο άρθροΝέα δομή φροντίδας για άτομα με άνοια δημιουργεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.