Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην Πατησίων, όταν σταυρός φαρμακείου αποκολλήθηκε από ταμπέλα και έπεσε στο δρόμο, τραυματίζοντας διερχόμενη γυναίκα.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χανίων, σε κεντρικό σημείο της Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πτώση του μεταλλικού σταυρού αποδίδεται στους θυελλώδεις ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή.
Τραυματισμός και μεταφορά στο νοσοκομείο
Η γυναίκα τραυματίστηκε από την πτώση της ταμπέλας και στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για τη σοβαρότητα της κατάστασής της.
Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος
Τα αίτια της αποκόλλησης διερευνώνται, ενώ το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας διαφημιστικών πινακίδων και ταμπελών, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων.
Το FX News παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση.
Ειδήσεις Νέα Φιλαδέλφεια Νέα χαλκηδόνα
Διασκέδαση σε Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα
Διαφήμιση σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

























