Η ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας πέτυχε ένα από τα πιο εμφατικά “διπλά” της σεζόν, επικρατώντας 56–82 της Άμιλλας Περιστερίου για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ, συνεχίζοντας το σερί νικών με πάθος και ενέργεια.
Δυναμική εμφάνιση και τρίτη συνεχόμενη νίκη
Παρά τις απουσίες, η ΦΕΑ μπήκε αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό. Με ένταση, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, έδειξε πως αποτελεί ομάδα που δεν επιτρέπεται να υποτιμηθεί. Η παρουσία της Διοίκησης στην κερκίδα έδωσε επιπλέον ώθηση στους παίκτες.
Το παιχνίδι: Απόλυτος έλεγχος από το πρώτο δεκάλεπτο
Στο ξεκίνημα, οι δύο ομάδες αντάλλαξαν τρίποντα, με τη ΦΕΑ να προηγείται 18-22 χάρη στα εύστοχα σουτ του Τεάκα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πέττας και ο Κούλιος ανέβασαν τη διαφορά στο +13 (28-41).
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τη ΦΕΑ να φτάνει στο +22 (41-63). Παρά το προσωρινό 11-0 της Άμιλλας στην τελευταία περίοδο, οι “κυανόλευκοι” απάντησαν άμεσα και “καθάρισαν” το ματς με τελικό 56–82.
Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς
Πρώτος σκόρερ ο Κωνσταντίνος Κούλιος με 20 πόντους και 5 τρίποντα, ενώ εξαιρετικοί ήταν και ο Πέττας (18π.) και ο Τεάκα (13π.). Πολύτιμη η συνεισφορά Αρτεμάκη, Κρητικού, Βούτσα, Φεσσάρα και όλων των παικτών που πάτησαν παρκέ.
Ξεχωριστή στιγμή η συμμετοχή των νεαρών Ζησιμόπουλου και Καχόπουλου, που πήραν πολύτιμα λεπτά και έδειξαν το ταλέντο τους.
Επόμενος στόχος: Ο ΟΙΟΝ Άγιου Στεφάνου
Η ΦΕΑ στρέφεται πλέον στο επόμενο μεγάλο τεστ απέναντι στον ΟΙΟΝ Άγιου Στεφάνου, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στο “Απόστολος Κόντος”. Η ομάδα παραμένει προσγειωμένη, με στόχο τη συνέχεια και την σταθερότητα στην πορεία της.
«Όλοι έδωσαν το 101% και όταν η ΦΕΑ δέσει, γίνεται πραγματικά πολύ επικίνδυνη», τόνισαν άνθρωποι της ομάδας μετά τον αγώνα.
Κλείσιμο
Η ΦΕΑ δείχνει χαρακτήρα, ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Το ταξίδι συνεχίζεται, με την ομάδα να χτίζει βήμα–βήμα μια σταθερή και φιλόδοξη πορεία στο πρωτάθλημα.
Διαβάστε περισσότερα στο FX-news.gr
Ειδήσεις Νέα Φιλαδέλφεια Νέα χαλκηδόνα

















