Dear Coach στη Νέα Φιλαδέλφεια

0
Dear Coach στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 24 στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
“Ένα νέο πρωτοποριακό concept το οποίο φιλοξενεί οποιοδήποτε coach η personal trainer. Σκοπός είναι να βοηθήσει, ώστε να εξελιχθούν όλοι οι προπονητές, που δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν δικές τους εγκαταστάσεις, η δουλεύουν ήδη χωρίς να μπορούν παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Πλέον υπάρχει το πλεονέκτημα, να ασκήσουν το επάγγελμα τους και να προπονήσουν το πελατολόγιο τους, καθώς υπάρχει η δυνατότητα για προπόνηση, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, όλο 24 ωρο, 365 μέρες το χρόνο”
IF YOU DO NOT BELIEVE IN YOURSELF, NO ONE WILL DO IT FOR YOU
BEST AT THE END, NOT IN THE MIDDLE

Βρείτε μας στο site https://dearcoach.gr/
Grigoriou Lampraki 24, Nea Filadelfia 143 42
Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 464 6705

 

Προηγούμενο άρθροΣτους Αγίους Τόπους ο Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ Γιάννης Βούρος μαζί με την αποστολή της μπασκετικής ΑΕΚ για τον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ
Επόμενο άρθροΠροχωρά η κατασκευή στηθαίου ασφαλείας στη Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.