Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής 3.8.2022 (Ωρα 9.30 Π.Μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 3η του μηνός Αυγούστου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση αποδοχής όρων συμμετοχής, υποβολής πρότασης & έγκρισης μελετών για την  πρόσκληση  «Πιλοτικές Δράσεις Διαχείρισης της Χωριστής Συλλογής Αστικών Αποβλήτων σε Δήμους της Χώρας – Pay as you throw – Gain as you sort» του Άξονα προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

 

  1. Πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ), περιόδου 2022-2023.

 

  1. Έγκριση πρακτικών διενέργειας-αξιολόγησης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Διαμόρφωση κόμης – κλάδεμα δένδρων, Αφαίρεση ξερών κλάδων – δέντρων» (Α.Μ. 23/2022) και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη.

 

  1. Έγκριση πρακτικών διενέργειας-αξιολόγησης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Διαχείριση υδάτινου όγκου λίμνης άλσους» (Α.Μ. 47/2022) και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη.

 

  1. Έγκριση πρακτικών διενέργειας-αξιολόγησης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Εργασίες φυτοτεχνικής-αρδευτικής αναβάθμισης και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων πρασίνου» (Α.Μ. 74/2022) και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη.

 

  1. Έγκριση α) διοργάνωσης και υλοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων & δράσεων στα πλαίσια του πολιτιστικού θεσμού «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» του Δήμου, β) διοργάνωσης και υλοποίησης εκδηλώσεων στα πλαίσια του θεσμού «Μνήμες Μικράς Ασίας» του Δήμου, γ) διοργάνωσης και υλοποίησης εκδηλώσεων σε συνεργασία με την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας  – Νέα Φιλαδέλφειας – Νέου Ηρακλείου για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και εξειδίκευση σχετικών πιστώσεων.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθρο15ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας: Μαζική συμμετοχή και νέες διακρίσεις για τον ΣΟΝΦ!
Επόμενο άρθρο1922-2022 Εκατό Χρόνια Μνήμης και Συλλογικής Συνείδησης Κοινωνία των Εθνών – ΟΗΕ Ελληνικός Σύνδεσμος  Ηνωμένων Εθνών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.