Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας η Ημερίδα προς τιμήν του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού (vid)

0

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 έτη από την Μικρασιατική καταστροφή, η Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργάνωσαν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στον χώρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ) της Νέας Φιλαδέλφειας, Επιστημονική Ημερίδα, τιμώντας έτσι τη μνήμη και την πολυδιάστατη προσφορά του μεγάλου πρωθιεράρχου της Εκκλησίας μας κυρού Χρυσοστόμου.

Στην Ημερίδα χαιρετισμό απηύθυναν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και Υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, ενώ κατά την διάρκεια της Ημερίδας, η νεανική βυζαντινή χορωδία της Μητρόπολης, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου Θεοδώρου Καλλίμαχου απέδωσε θαυμάσια επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την εκδήλωση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=kx0dnNEq40s

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής 13.4.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Επόμενο άρθροΠροπασχάλια Επετειακή Εκδήλωση Ιεράς Μητροπόλεως και ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.