Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου ανάμεσα σε Άτταλο και Χολαργό

0

Το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή αφού Άτταλος και Χολαργός έμειναν στο 1-1.

Στο α’ μέρος το ματς είχε ελάχιστες φάσεις με τον Άτταλο να προηγείται με πλασέ του Παληγεώργου που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και νίκησε τον Μολφέση.

Στην επανάληψη, ο Χολαργός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερα χάρη σε σουτ του Σκούμα στο 72′.

Μάλιστα στο 78′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωνά όμως ο Καλογερόπουλος έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης (65′ λ.τρ. Καραγιάννης), Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Δήμος (71′ Στεφανής), Κοβάνης, Μουρεζίνης (89′ Κέσκος), Μιράκας.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας) Μολφέσης, Ντόβας, Τσάγκαρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Κωνσταντινίδης (46′ Μυλων΄ς), Ζαχαρόπουλος, Χατζής (88′ Δημητριάδης), Τσιαντής (46′ Τσιατνής), Σκούμας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠροχωρούν οι εργασίες στο νέο Γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα – Πλούσιο φωτορεπορτάζ
Επόμενο άρθροΙσόπαλη η ΑΕΚ στην Τρίπολη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.