“Μη ξεχνάς….το καπάκι να κρατάς!” – Μια δράση της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

0

Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Μη ξεχνάς…το ΚΑΠΑΚΙ να κρατάς !”, θα πραγματοποιηθεί συλλογή από πλαστικά καπάκια, τα οποία διατίθενται για την προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων σε άπορα άτομα.

Η Δημοτική Τοπική Οργανωση Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινά νέα δράση, σε συνεργασία με τον Αντιπροεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και επικεφαλής της κίνησης πολιτών Η Δυναμη Ειμαστε Ολοι Εμεις κ.Βαγγέλη Ξυδέα
Η συλλογή των καπακιών θα ξεκινήσει από Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 και θα πραγματοποιείται τις μέρες και τις ώρες κατά τις οποίες είναι ανοικτά τα Γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης, δηλαδή από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6 μ.μ. – 8.μ.μ (Λεωφόρος Δεκελείας 58, Νέα Χαλκηδόνα).
Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Επόμενο άρθροΕκδημία Αρχιμανδρίτου Θεοδοσίου Χαραλαμποπούλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.