Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Εμπρησμός γραφείων Τ.Ο. Ν.Δ.: Φωτογραφίες με τις καταστροφές

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε το πρωί, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ΝΦ-ΝΧ που βρίσκονται στην Λ. Δεκελείας & οδ. Σαλαμίνος στη Νέα Χαλκηδόνα από “άγνωστους” τα ξημερώματα της Πέμπτης… Να σημειώσουμε ότι στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου βρέθηκαν “τρικάκια” συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα…

Νέα Χαλκηδόνα: Εμπρησμός στα γραφεία της τοπικής ΝΔ…

Δείτε φωτογραφίες των καταστροφών που προσκλήθηκαν από την εμπρηστική επίθεση:Ανακοίνωση της Τ.Ο.ΝΦ-ΝΧ Νέας Δημοκρατίας:

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα τα γραφεία της Δημοτικής Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Περίπου τις 04.00 τα ξημερώματα, άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υλικό στην είσοδο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και δηλώνει ότι οι εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλων πολιτικών κομμάτων στρέφονται ευθέως εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν οι γνωστοί – άγνωστοι νυχτοβάτες ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν κανέναν και καταδικάζονται από όλους τους Έλληνες.

Έρευνα για το συμβάν διενεργούν η πυροσβεστική και το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Δημοτικής Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας

Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βάσω Φιλιππάτου

 

 

 


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!