ESTIA: Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις…(videos)

0

Με την στήριξη των 5 μελών (έχει την πλειοψηφία) της παράταξης του κ. Παντελή Γρετζελιά (Ξανά Μαζί) και με ψήφους 8 ΥΠΕΡ – 3 ΚΑΤΑ, ανανεώθηκαν για ένα έτος οι συμβάσεις των εργαζομένων του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων ESTIA.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παντελής Γρετζελιάς είχε καταγγείλει στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για το πρόγραμμα, ως “διαβλητές” τις διαδικασίες πρόσληψης των εργαζομένων από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών)!

Δείτε σχετικά στο βίντεο:

Για τον ίδιο λόγο (“αναξιοκρατική πρόσληψη“) η παράταξη του Δημάρχου κ. Γιάννη Βούρου (πλην του προέδρου της Κοινωφελούς κ. Γ. Καραβία) ΔΕΝ ήθελε την ανανέωση των συμβάσεων αλλά την επαναπροκήρυξη των θέσεων με την συμμετοχή και των σημερινών εργαζομένων- με αδιάβλητες διαδικασίες και χωρίς “προσωπική συνέντευξη” του υποψηφίου, που όπως και ο κ. Π. Γρετζελιάς κατήγγειλε (αλλά ψήφισε!) ότι προσμετρούσε έως και 40% στην μοριοδότηση για τις προσλήψεις από την προηγούμενη δημοτική αρχή…

Δείτε την είχε πει ο Δήμαρχος για το θέμα στο έκτακτο συμβούλιο:


Περί “απολύσεων” στο ESTIA…

Προηγούμενο άρθροΠροβλήματα στο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη απατεώνα που εξαπατούσε ηλικιωμένους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.