Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Επιτυχημένος ο χορός του ΑΟΝΦ Άτταλου

Πλήθος κόσμου (300 και πλέον άτομα) παρευρέθηκε   την Κυριακή (22/12) το μεσημέρι στο κέντρο ”Γοργόνα”, όππυ πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΑΟΝΦ Άτταλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Δημήτρης Κανταρέλης, Ηλίας Τάφας, Χρήστος Γρετζελιάς και Τάσος Κωνσταντινίδης, ο επικεφαλής της παράταξης ”Ξανά Μαζί” Παντελής Γρετζελιάς, ο επικεφαλής της παράταξης ”Η Πόλη
της Κάρδιας μας” Χάρης Τομπούλογλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπερδέσης και Θάνος Λέκκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αναγνώστου,Τάκης Αθανασόπουλος, Αλέκος Γούλας και Γιάννης Ουσταμπασίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μεταμόρφωσης Νικολέττα Πατέλη ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας Σωτήρης Σκευοφύλαξ η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νάγια Αγοραστού, η Τοπικοί Σύμβουλοι Αγγελική Σουλτζή και Χαρά Δαρσακλή, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ
Αθηνών Στυλιανός Ευστρατίου, η Πρόεδρος της ΦΕΑ Ελένη Νικολέττου, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας Φώντας Μπουσούς, ο Πρόεδρος των Αντιοχειτών Γιάννης Ντογαντζής, και ο εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής ”Ονειρωδοί” Γιάννης Ιντζεγιάν.

Από την οικογένεια του Αττάλου το παρόν έδωσαν: ο Πρόεδρος Γιάννης Τζέλης, ο Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Κουλούρης, ο Γεν. Γραμματέας Μιχάλης Μαράκης, ο Γεν. Αρχηγός Σόλωνας Τζέλης, η ταμίας Έφη Σαρρή, τα μέλη του Δ.Σ. Αλέκος Δράκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κυριάκος Κουρουπάκης, Στέλιος Μπαριάμης και Γιάννης Σύρος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Καλαιτζίδης, οι προπονητές της Ακαδημίας Γιώργος Χασάπης, Κώστας Παραράς και Τάσος Μποζινάκης, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Μανώλης Λύγκος, Κώστας Βάσος, Ανδρέας Χρόνης, Σταύρος Παναγιωτάκης, Φίλιππος Κουλούρης, Γιώργος Κοντής, Χρήστος Ντούλας, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος και φυσικά μεγάλος αριθμός από Αθλητές της Ακαδημίας με του Γονείς τους που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην γιορτή.

Η Διοίκηση του ΑΟΝΦ ”ΑΤΤΑΛΟΣ” ευχαριστεί όσους με την παρουσία τους
συνετέλεσαν στο να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση και εύχεται
σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

 


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!