Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα Φιλαδέλφεια: Κλοπή αυτοκινήτου – Επιστολή θύματος

Από αναγνώστη μας που του κλάπηκε το αυτοκίνητο στην οδό Μετρών στη Νέα Φιλαδέλφεια λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Χτες το βράδυ (σ.σ. 18-19/11), μεταξύ 19:00 – 08:30 το πρωί έκλεψαν το αυτοκίνητο μου (εταιρικό leasing), λευκό Nissan Qashqai με πινακίδες ΙΥΕ-8755 από την οδό Μέτρων στο ύψος της Γρ. Λαμπράκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το όχημα διέθετε σύστημα εντοπισμού gps, έχει ενημερωθεί η εταιρεία security και φυσικά η αστυνομία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ενημερωθεί για κάποια θετική εξέλιξη.
Αυτό με κάνει να πιστεύω πως μιλάμε για επαγγελματική δουλειά από ομάδα με ικανότητα ηλεκτρονικού εντοπισμού και απενεργοποίησης (…)
Σημειώνω πως πριν δύο μήνες μου είχαν σπάσει το πίσω τζάμι στο ίδιο αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκαν κάτι και το άφησαν.

Σας κοινοποιώ τα παραπάνω όχι τόσο περιμένοντας πως μια δημοσίευση θα βοηθούσε την έρευνα αλλά πιο πολύ προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

Συγκεκριμένα:

1. Αν ισχύουν τα παραπάνω μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα που δρα στην γειτονιά μας. Τα κρούσματα κλοπών είναι πολλά, όλοι γνωρίζουν για κάποιο σπίτι ανοιγμένο ή αυτοκίνητο κλεμμένο και δεν μιλάμε για πράξεις απελπισίας ναρκομανών και αστέγων αλλά επαγγελματιών με στόχευση.
2. Τα αυτοκίνητα με πινακίδες leasing είναι ψηλά στις προτιμήσεις των επιτήδειων για διάφορους λόγους. Στα γύρω τετράγωνα βλέπω πολλά ίδια μοντέλα και οι ιδιοκτήτες πρέπει να προσέχουν. Μην αφήνετε συσκευές εντός των αυτοκινήτων διότι εντοπίζονται. Μην αφήνετε βεντούζες ή άλλα διακριτικά gps / κινητών.

Ν. Κ.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!