Θερινό Νεανικό Τουρνουά από τον ΣΟΝΦ

0

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας προκηρύσσει το 8ο Θερινό Νεανικό Τουρνουά Σκάκι με εθνική αξιολόγηση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης με αθλητικό δελτίο καθώς και σκακιστές άλλων συλλόγων με αξιολόγηση εθνική ή διεθνή, γεννημένοι/ες μετά την 1/1/2003. Ο αριθμός είναι περιορισμένος μέχρι τους 38 .Δεν υπάρχει παράβολο.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Επικεφαλής διαιτητής ο Παναγιώτης Ταμβάκος Διαιτητές: Ευμορφία Κοντιώτη, Ντίνα Σερετάκη, Εύη Μεσίρη, Ελένη Μπαλάσκα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντευκτήριο του ΣΟΝΦ, Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια. Η αίθουσα κλιματίζεται.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 6 γύρων διπλών συναντήσεων (κάθε ζευγάρι αγωνίζεται 2 φορές με λευκά/μαύρα) στις 18/8, 19/6, 20/6, 24/6, 25/6 και 26/6 σε δύο ομίλους κάτω των 10 και κάτω των 16 ετών. Ο διοργανωτής έχει δικαίωμα να δεχθεί συμμετοχή στο α γκρουπ σκακιστή <10. Πρόγραμμα αγώνων:

Τρίτη 18 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ
Τετάρτη 19 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ
Πέμπτη 20 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ
Δευτέρα 24 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ
Τρίτη 25 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ
Τετάρτη 26 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ
Οι μετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους. Ενδεχόμενα αιτήματα εξαιρέσεων κτλ εξετάζει ο επικεφαλής διαιτητής. Παίκτης που δεν έχει προσέλθει μισή ώρα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των αγώνων μηδενίζεται. Ο διαιτητής μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά εάν συντρέχει λόγος. Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Ορίζεται σε 45′ για κάθε παίκτη, για ολόκληρη την παρτίδα, με προστιθέμενο χρόνο 30” για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση.

ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν μετάλλια στον 1ο, 2ο και 3ο, καθώς και στο 1ο κορίτσι κάθε ομίλου

Σε περίπτωση πολλαπλών διακρίσεων δίνεται το μεγαλύτερο έπαθλο. Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια:

Το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα (αν όλοι οι ισόβαθμοι έχουν παίξει μεταξύ τους).
Το κριτήριο Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στη Ντίνα Σερετάκη 6972571596, Γιάννη Παπαδημητρίου 6977164249, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr.

Προηγούμενο άρθροΆλσος Νέας Φιλαδέλφειας 04/06 – 22.20…
Επόμενο άρθροΓιορτή τμημάτων Τένις & Ρυθμικής του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.