Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση του βιβλίου της Φιλαδελφειώτισσας, Αγγελικής Κακανιάρη

Στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Φιλαδέλφειας  την Τετάρτη 8 Μάιου, έγινε η Παρουσίαση του Βιβλίου της Φιλαδελφειώτισσας Αγγελικής Κακανιάρη με τίτλο:«Τα Μυστικά του Βράχου».
Το βιβλίο παρουσίασαν η Ελένη Κεκροπούλου και η Ιωάννα Νοταρά (Συγγραφέας).

Στην παρουσίαση έπαιξαν πιάνο η Φιλαδελφειώτισσα  Ειρήνη Αμαξοπούλου(καθηγήτρια πιάνου) και η κόρη τής συγγραφέα Αγγελικής Κακανιάρη, Νεφέλη Παυλάκη.

Τα Μυστικά του Βράχου
Cover_Mystiko-tou-Braxou[1]Η Δάφνη και η Αναστασία, δίδυμες, όμοιες σαν δυο σταγόνες νερό κι όμως τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, μια εικόνα είχαν από παιδιά χαραγμένη στη μνήμη τους:  τη μητέρα τους να περπατάει χαράματα μέσα στη βροχή, κάτω από τα δένδρα που έσταζαν στάλες, με μια κόκκινη ομπρέλα στο χέρι και φόντο τον βράχο της Μονεμβασιάς και την απέραντη θάλασσα.
Μεγαλώνοντας, θα βρεθούν με μια βαριά κληρονομιά, ένα βυζαντινό αρχοντικό που δεσπόζει στο βράχο της Μονεμβασιάς, μια διαθήκη με μια ανεκτίμητη συλλογή έργων τέχνης κι ένα βαρύτιμο κόσμημα από το παρελθόν.
Ο βράχος κρύβει μυστικά και ενάντιους έρωτες. Ιστορίες στα βάθη του χρόνου. Το καλό αναπαύεται δίπλα στο κακό, αποκοιμιέται παρέα. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε τους βήμα…

Δείτε Φωτορεπορτάζ από την Εκδήλωση:


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!