Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση του βιβλίου της Φιλαδελφειώτισσας, Αγγελικής Κακανιάρη

0

Στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Φιλαδέλφειας  την Τετάρτη 8 Μάιου, έγινε η Παρουσίαση του Βιβλίου της Φιλαδελφειώτισσας Αγγελικής Κακανιάρη με τίτλο:«Τα Μυστικά του Βράχου».
Το βιβλίο παρουσίασαν η Ελένη Κεκροπούλου και η Ιωάννα Νοταρά (Συγγραφέας).

Στην παρουσίαση έπαιξαν πιάνο η Φιλαδελφειώτισσα  Ειρήνη Αμαξοπούλου(καθηγήτρια πιάνου) και η κόρη τής συγγραφέα Αγγελικής Κακανιάρη, Νεφέλη Παυλάκη.

Τα Μυστικά του Βράχου
Cover_Mystiko-tou-Braxou[1]Η Δάφνη και η Αναστασία, δίδυμες, όμοιες σαν δυο σταγόνες νερό κι όμως τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, μια εικόνα είχαν από παιδιά χαραγμένη στη μνήμη τους:  τη μητέρα τους να περπατάει χαράματα μέσα στη βροχή, κάτω από τα δένδρα που έσταζαν στάλες, με μια κόκκινη ομπρέλα στο χέρι και φόντο τον βράχο της Μονεμβασιάς και την απέραντη θάλασσα.
Μεγαλώνοντας, θα βρεθούν με μια βαριά κληρονομιά, ένα βυζαντινό αρχοντικό που δεσπόζει στο βράχο της Μονεμβασιάς, μια διαθήκη με μια ανεκτίμητη συλλογή έργων τέχνης κι ένα βαρύτιμο κόσμημα από το παρελθόν.
Ο βράχος κρύβει μυστικά και ενάντιους έρωτες. Ιστορίες στα βάθη του χρόνου. Το καλό αναπαύεται δίπλα στο κακό, αποκοιμιέται παρέα. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε τους βήμα…

Δείτε Φωτορεπορτάζ από την Εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροΤαξιδεύοντας στη Ελλάδα! (Εκπληκτικό video)
Επόμενο άρθροΠως και γιατί οι πλούσιοι του πλανήτη… έγιναν πλούσιοι!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.