Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη να αυτοϊκονοποιείται 36χρονος έξω από παιδικό σταθμό

0

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν 36χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να αυτοϊκανοποιείται έξω από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό σταθμό επί της οδού Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 09:00, μια 34χρονη γυναίκα που περνούσε από το σημείο αντιλήφθηκε τον άνδρα να έχει βγάλει σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα και να προβαίνει σε άσεμνη πράξη. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ΒΑ Αττικής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο και τον συνέλαβαν, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για άνδρα παλαιστινιακής καταγωγής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, έξω από χώρο όπου καθημερινά κινούνται παιδιά και γονείς.

Προηγούμενο άρθροΔείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας στο Bianca’s Beauty Bar στη Ριζούπολη
Επόμενο άρθροΕτήσιο Μνημόσυνο για τα Θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια – Κυριακή 5 Οκτωβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.