Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το AEK LIVE, μέλη της ομάδας 9-11, παλαιά μέλη της Original, μπήκαν στα γραφεία με ήρεμο τρόπο, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους πως ο χώρος τελεί υπό κατάληψη.
Βασικό αίτημα: Διαφάνεια και ξεκάθαρες απαντήσεις
Κεντρικό αίτημα των οπαδών είναι η άμεση ενημέρωση για την αγωνιστική και οικονομική κατάσταση των τμημάτων της ΑΕΚ, με έμφαση στο τμήμα ΑΕΚ Χάντμπολ.
Όπως υποστηρίζουν, αρκετά τμήματα δεν βρίσκονται σε αξιοπρεπές αγωνιστικό επίπεδο, ενώ εκφράζεται έντονη ανησυχία για πιθανές οφειλές προς αθλητές και αθλήτριες.
«Παντού ακούγονται σειρήνες κινδύνου», φέρονται να αναφέρουν, ζητώντας να μάθουν τι ισχύει πραγματικά.
Απουσία προέδρου και φόβοι για κλιμάκωση
Οι οπαδοί ζητούν άμεση συνάντηση με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξιος Αλεξίου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος δεν βρισκόταν στα γραφεία τη στιγμή της κινητοποίησης, γεγονός που ανεβάζει την ένταση.
Η απουσία επίσημης αντίδρασης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης, εφόσον δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση από τη διοίκηση.
Το ζήτημα αφορά συνολικά τη λειτουργία της Ερασιτεχνικής
Πλέον, το θέμα δεν περιορίζεται σε ένα μόνο άθλημα. Οι εξελίξεις αγγίζουν συνολικά τη λειτουργία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, την οικονομική της εικόνα και τη βιωσιμότητα των τμημάτων.
Το FX News παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες.
Ειδήσεις Νέα Φιλαδέλφεια Νέα χαλκηδόνα






























