Ένα μεγάλο δέντρο κατέρρευσε το μεσημέρι της Τρίτης (27/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Νικολάου Τρύπια, ακριβώς απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και το συνεργείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την κοπή και απομάκρυνση του κορμού και των κλαδιών
Το δέντρο, το οποίο φαίνεται να είχε παρουσιάσει σημάδια φθοράς, έπεσε προς τον δρόμο, χωρίς – ευτυχώς – να υπάρξουν τραυματισμοί . Ωστόσο, για αρκετή ώρα προκλήθηκε μικρή κυκλοφοριακή αναστάτωση. Κατοίκοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση και άλλων δέντρων στον χώρο, καθώς, όπως αναφέρουν, αρκετά παρουσιάζουν επικίνδυνη κλίση ή εμφανή σημάδια γήρανσης. Η δημοτική αρχή καλείται να εντείνει τους ελέγχους σε πάρκα και κοινόχρηστους χώρους ώστε να προληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.