Δηλώσεις Παναγιώτη Κοντοειδή για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος στη Σπάθη Ανδρών

0
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος στη Σπάθη Ανδρών. Οι επιτυχίες της ομάδας μου και η προσωπική μου διάκριση στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προήλθαν ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς για πολλά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Βαγγέλη Σαρρή, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Αλεξίου, όλο το Δ.Σ., καθώς επίσης και τον έφορο και ιδρυτή του τμήματος κ. Ποτού για την στήριξή τους.
Δείτε βίντεο αποκλειστικά εδώ 
Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της Δύναμης Πολιτών ΝΦ-ΝΧ για την 1η Μάη
Επόμενο άρθροΟι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την Πρωτομαγιά του 2023 – Οι ευχαριστίες του Δημάρχου Γιάννη Βούρου προς τους εργαζόμενους του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.