Με μια κούπα, δύο μετάλλια και δυναμική παρουσία ολοκληρώθηκε η σεζόν για το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ στην κατηγορία των Ανδρών-Γυναικών

0

Με μια κούπα, δύο μετάλλια και δυναμική παρουσία ολοκληρώθηκε η σεζόν για το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ στην κατηγορία των Ανδρών-Γυναικών. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη 28-30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, την ομάδα εκπροσώπησαν και στα τρία όπλα 30 αθλητές και αθλήτριες! Από τη διοργάνωση ξεχώρισε το χρυσό μετάλλιο του Π. Κοντοειδή στη σπάθη, το χάλκινο μετάλλιο του Δ. Παναγοπούλου στο ξίφος ασκήσεως (το οποίο αποτελεί και το πρώτο μετάλλιο πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος σε αυτό το όπλο) και η 2η θέση στα ομαδικά της σπάθης (Κοντοειδής, Δημητρόπουλος, Δρεπανόπουλος, Καραγκιοζόπουλος), ενώ σημαντικό επίτευγμα ήταν και η συμμετοχή των Α. Παπαδημητρίου και Α. Σπυριδωνιδη (παρά το νεαρό της ηλικίας του) στην τελική φάση του ξίφους μονομαχίας, όπου κατέλαβαν τη 13η και 27η θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία των γυναικών της σπάθης την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ε. Ποτού (9η), ενώ στο ξίφος μονομαχίας ξεχώρισε η Δ. Αραπογιαννη με τη συμμετοχή της στη τελική φάση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 21ης θέσης. Συγχαρητήρια στο τμήμα ξιφασκίας για την ηχηρή παρουσία του σε όλα τα όπλα!

Προηγούμενο άρθροΠιλοτική δράση επανάχρησης με στόχο τη διάθεση υλικών σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Συμπαράταξης για την τρομοκρατική επίθεση εις βάρος του Χάρη Τομπούλογλου «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.