Ανακοίνωση-Τοποθέτηση επί του Ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου για το έγκλημα των Τεμπών.

0
Συνδημότισσες και συνδημότες,
στην τελευταία του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας τοποθετήθηκε με ψήφισμα του στην πρόσφατη τραγωδία των Τεμπών. Το ψήφισμα ήρθε ως πρόταση του κ. Τομπούλογλου και των Δημοτικών Συμβούλων που τον στηρίζουν και διαμορφώθηκε στο τελικό κείμενο με προσθήκες της Λαικής Συσπέιρωσης.
Για ένα έγκλημα που ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε θυσία, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης παραδέχθηκε κυνικά ότι γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν και οι αιτιάσεις-καταγγελίες των εργαζομένων πήγαιναν στις καλένδες, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, μέσα σε ένα κλίμα πολιτικής καθίζησης, επιχείρησε και αυτό, την άφεση των αμαρτιών της κυβέρνησης ως προς την διαχειριστική της ανεπάρκεια, τις εγκληματικές αμέλειες και την διοικητική της διάβρωση.
Η διασπορά των ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση, όπως διατυπώθηκε στο ψήφισμα δια των «διαχρονικών ευθυνών ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», μεταξύ άλλων γενικοτήτων, οδήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο όχι μόνο σε συμψηφισμό, συγκάλυψη και απόσβεση της αποκλειστικής εγκληματικής αμέλειας της κυβέρνησης, αλλά διέσπειρε αναφανδόν και αχρεωστήτως την ευθύνη προς πάσα κατεύθυνση. Επιπροσθέτως, λυπηρό και κατακριτέο πολιτικά, η υπερψήφιση του κειμένου και από τους συμβούλους του προοδευτικού χώρου.
Φίλες και φίλοι, οι θέσεις των θεσμικών φορέων πρέπει να αποτελούν υπόδειγμα πολιτικής υπευθυνότητας, να παράγουν ηθικό και πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα οφείλουν να δημιουργούν καθαρούς όρους για την πολιτικοποίηση και την ενασχόληση των νέων με τα κοινά.
Η δημοτική κίνηση «Κοινωνίας Βήμα», καταγγέλλει το εν λόγω ψήφισμα ως νερό στον μύλο της επιχειρούμενης συγκάλυψης και καλεί τον προοδευτικό δημοκρατικό λαό της πόλης να το καταδικάσει στην συνείδηση του.
Το Συντονιστικό
Προηγούμενο άρθροΤο Βίντεο Φόρο Τιμής στον Κωνσταντίνο Σπανούδη
Επόμενο άρθρο Πολιτιστική Λέσχη ” Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ “: Νόστιμον ήμαρ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΣΠΑΝΟΥΔΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.