Ευχαριστίες για την συμμετοχή στην εκδήλωση μνήμης Κωνσταντίνου Σπανούδη με τριήμερο εορτασμό

0

Τελετή μεταφοράς και μόνιμης παραμονής της Επιτύμβιας Στήλης Κωνσταντίνου Σπανούδη στο Κοιμητήριο Κόκκινου Μύλου Νέας Φιλαδελφείας, στην τιμώμενη γη αναπαύσεως των Μικρασιατών  Προγόνων μας.

Συμμετείχαμε στην εκδήλωση μνήμης Κωνσταντίνου Σπανούδη με τριήμερο εορτασμό, στις ηλεκτρονικές σελίδες “FX NEWS”, “AEK IDEA.ORG” και “FILADELFEIA NEWS MAGAZINE”, από 7/4 έως και 9/4, καθώς και με ειδική έντυπη έκδοση στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Λέσχη «Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ», την οποία ευχαριστούμε.

Η τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα FX NEWS και τα συνεργαζόμενα με αυτήν πολυθεματικά εργαστήρια “STUDIO ELECTRONICS”, “AEK IDEA.ORG” και “FILADELFEIA NEWS MAGAZINE” συμπορεύονται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεως μας, με θεματικές δράσεις ψηφιακές και έντυπες.

«Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει εξωστρεφή προγράμματα άθλησης και προβολής Αθλητικών Τοποσήμων της Πόλεως μας ΝΦ-ΝΧ», ευχαριστούμε την κυρία Σοφία Αλυμάρα Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.

Η μόνιμη πλέον παρουσία της Επιτύμβιας Στήλης Κωνσταντίνου Σπανούδη στο Κοιμητήριο Κόκκινου Μύλου Νέας Φιλαδελφείας, τιμώμενη γη αναπαύσεως των Μικρασιατών Προγόνων μας, είναι αποτέλεσμα πράξεως κορυφαίας, που πραγματοποιήθηκε υποστηριζόμενη και επικροτούμενη στο σύνολό της, από τους τοπικούς φορείς Πολιτειακούς και Πολιτιστικούς.

Ακολουθεί απόσπαμα λόγου του Πολιτιστικού Συμβούλου κ.Γεώργιου Καλογερόπουλου, όπως εκφωνήθηκε κατα την διάρκεια της τελετής:

«Αείμνηστε Κωνσταντίνε Σπανούδη, Πνευματικέ Πατέρα της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, εδώ στη Νέα Πόλη Φιλαδελφείας, ανανεώνεται η εγγραφή σου στο ανοιχτό βιβλίο της ιστορικής μας μνήμης, στις σελίδες που ατομικά και συλλογικά έγραψαν ιστορία οι πρόσφυγες των αλησμόνητων πατρίδων…»

Προηγούμενο άρθροΗ τελετή της μεταφοράς της επιτύμβιας στήλης της οικογένειας Σπανούδη
Επόμενο άρθροΘάνος Λέκκας: Εκτόξευση Χρηματοδοτήσεων … Ευκαιρία για όλους … Βάση για το αύριο της πόλης οι εκλογές του Οκτωβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.