Υποψήφια με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” θα είναι η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού ΑΕΚ Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη

0

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η κ. Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη, θα είναι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», στην οποία είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος  της πόλης μας κ. Γιάννης Βούρος.

Σύντομο Βιογραφικό:

«Η Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει μικρασιατικές ρίζες, καθώς ο παππούς της γεννήθηκε στη Σμύρνη και η γιαγιά της στη Χάβζα της Σαμψούντας κι έφθασαν στην Ελλάδα το 1922 με την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Από το 2018 είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, ενώ από το 2020 κατέχει την θέση της προέδρου.

Διατέλεσε προϊσταμένη των Τμημάτων Τραπεζικών Μεγεθών και Στρατηγικού Σχεδιασμού στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Ιονικής Τράπεζας και μετά τη συγχώνευση της Ιονικής με την Τράπεζα Πίστεως, στην αντίστοιχη υπηρεσία της Alpha Bank. Υπήρξε εισηγήτρια σε θέματα πιστωτικής και νομισματικής πολιτικής και θέματα προϋπολογισμού τραπεζών στην «Ιονική Εκπαιδευτική» και εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών.

Εργάστηκε επίσης, στη Γενική Τράπεζα ως υποδιευθύντρια στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και ανέλαβε κορυφαίο επιτελικό ρόλο κατά την εξαγορά της Γενικής από τη Société Générale, ενώ στη νέα τράπεζα, Geniki Bank, ανέλαβε επικεφαλής Στρατηγικής και Μάρκετινγκ Μεγάλων Πελατών.

Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Ενεργητικού – Παθητικού της τράπεζας, ενώ χρημάτισε και Τραπεζικός Διαμεσολαβητής.

Από μικρή ηλικία και μέχρι την εφηβεία ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό.

Κατά την περίοδο των σπουδών της ήταν αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΟΠΑ).

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master of Arts (M.A.) στην Οικονομική Ανάπτυξη και τον Προγραμματισμό. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες κι έχει δίπλωμα της διεθνούς γλώσσας Esperanto.

Είναι παντρεμένη με τον Αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Χαλκηδόνα και μητέρα δυο παιδιών».

Μετά την προσχώρηση της κ. Σούκερη – Παπασταμάτη, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» έχει ανακοινώσει 56 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Από το Γραφείο Τύπου

Ιστοσελίδα παράταξης: www.politonpoliteia.gr

E-mail: politwnpoliteia@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου 29.3.2023 (Ωρα 7 μ.μ.)
Επόμενο άρθροΧρόνια Πολλά Ελλάδα !!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.