Το αντίο στον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου – Σε λαϊκό προσκύνημα απο το πρωί η σορός του στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας

0

Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και ακολούθησε η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία ανέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Δείτε βίντεο & πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ 

 

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη Πρόκριση στους 8 του Basketball Champions League για την μπασκετική ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΔευτέρα 20/3/2023 στις 7 μ.μ. Πέμπτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Εκδοχές βίας στο σύγχρονο κόσμο και η Φιλοσοφία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.