Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νέας Φιλαδέλφειας    

0

Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Ν. Φιλαδέλφειας          

 

                                                           Δελτίο τύπου 

Έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και Συρία

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναγνωρίζει την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχουν προκαλέσει οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στην Ν.Α. Τουρκία και Συρία οι οποίες προκάλεσαν το θάνατο χιλιάδων πολιτών και ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις Εστίες τους. 

Η Τοπική Επιτροπή του ΕΕΣ Ν. Φιλαδέλφειας απευθύνεται στους Τοπικούς φορείς, σχολεία, φυσικά πρόσωπα κ.α. της πόλης μας που ήδη έχουν προβεί στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας να τους πληροφορήσει ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μετά από συνεννόηση με την Ερυθρά Ημισέληνο δύναται να προωθήσει το προϊόν της ευαίσθητης πρωτοβουλίας τους με ασφάλεια στον προορισμό του. 

Για όσους επιθυμούν να απευθυνθούν απ` ευθείας στον ΕΕΣ δίνονται οδηγίες στο παρακάτω δελτίου τύπου του ΕΕΣ. 

Για κάθε διευκόλυνση και πληροφορία απευθυνθείτε στο Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Ν. Φιλαδέλφειας στο τηλέφωνο 6977273182 (Πρόεδρος Τοπικού Τμήματος κα Χωρέμη – Θωμοπούλου Ρένα) 

Για το Δ.Σ. του τοπικού Τμήματος ΕΕΣ Ν Φιλαδέλφειας 

                   Η Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας 

Ρένα Χωρέμη – θωμοπούλου                                     Νίκος Αραπογιάννης 

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ Ολυμπιακός 20 30 Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια : Μόνο με τη φωνή μας για νίκη επι του Ολυμπιακού προστατεύοντας την ομάδα!
Επόμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 15.2.2023 (Ωρα 09.30 π.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.