Ακαδημία Ξιφασκίας ΑΕΚ : Κοπή πίτας 2023

0

Τα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΠΑΘΙΑ δεν παρέδωσαν τα ξίφη τους, παρέδωσαν διδάγματα αγάπης και αλληλέγγυης στα μέλη τους και στους παρευρισκομένους.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, σε αθλητικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, η κοπή της παραδοσιακής πίτας απο τα στελέχη της Ακαδημίας Ξιφασκίας της ΑΕΚ.

Την εκδήλωση τίμησαν ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής κ.Ελευθέριος Αρχόντης και ο έφορος κ.Κώστας Ποτού. Επίσης ηταν παρόντες οι προπονητές, κύριοι Βαγγέλης Σαρρής, Μανώλης Σαρρής, Δημήτρης Παναγόπουλος και Αγαπητός Παπαδημητρίου. Βραβεύτηκε ως Αθλητής της χρονιάς ο Παναγιώτης Κοντοειδής.

Οι Πολυθεματικοί Χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org παρευρέθηκαν με τον Πολιτιστικό Σύμβουλο της κ.Καλογερόπουλο Γεώργιο στην κοπή. Συγχαίρουμε την διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και το προπονητικό της τμήμα, γι’ αυτή την εξαιρετική εκδήλωση.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση στην 19η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΓιάννης Βούρος: «Καλά τα λόγια…, καλύτερες οι πράξεις»!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.