Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία «Ενιαίο παράρτημα ΝΙΦΗΜ», διοργανώνουν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, για μία ακόμη χρονιά, εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση αλλά και η ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

• Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες από τις 10:00 έως τις 12:30.

Ακολούθως στις 12:45, ενημερωτική εκδήλωση με την εξής θεματολογία:

  • «Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση», Διονύσιος Χιώνης, Ορθοπαιδικός
  • «Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα», εκπρόσωπος συλλόγου «Πεταλούδα».

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου μας: 2102532047 (εσωτ. 304 ή 306).


        
Προηγούμενο άρθροΔωρεάν rapid tests στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση τμήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.