Στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνεια ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος

0

Στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Α. Σ. Πέραν (Μπέγιογλουσπορ), στα γραφεία του συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, έπειτα από σχετική πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. Ανδρέα Ρομπόπουλου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφ. Επίσκοπος Τραλλέων κ. Βενιαμίν.

Στην λιτή αλλά συνάμα και όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν πέραν του Προέδρου κ. Ρομπόπουλου, ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Μουχλίδης, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού συλλόγου της Πόλης.

Τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Σ. Κοσκολέτος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εθελοντισμού Σ. Αλεφραγκή, η Σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χ. Δαρσακλή και στελέχη του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΔευτέρα 9/1/2023 στις 7 μ.μ. Πέμπτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Εκδοχές βίας στο σύγχρονο κόσμο και η Φιλοσοφία”
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.