Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Οι μεγάλες θρησκευτικές λειτουργίες της Μητροπόλεως μας.

0

FX NEWS, Ηλεκτρονική & Έντυπη Εφημερίδα Νέας Φιλαδελφείας

Πολυθεματικοί Χώροι STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG

ΕΤΟΣ 2023

ΟΛΟΙ ΜΑΣ,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Η τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα FX NEWS και οι συνεργαζόμενοι πολυθεματικοί χώροι STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG εκπροσωπήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύμβουλο της FX NEWS, στις Μεγάλες Θείες Λειτουργίες που τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, αυτές τις ευλογημένες ημέρες.

Ο Σεβασμιώτατος Πατέρας μας καθαγίασε τις σάρκες και τις ψυχές μας. Μας μεταλαμπάδευσε τα θεία κελεύσματα και μας προέτρεψε να συλλογισθούμε το νόημα και την αξία της ορθολογικής ανθρώπινης συμπεριφοράς, την οποία οφείλουμε να πρεσβεύουμε στην κοινωνική μας ζωή. Μας κάλεσε σε επανεκκίνηση, με βήμα συνετό.

Εμείς με τη σειρά μας, οι Πιστοί, δίνουμε την πρώτη Υπόσχεση αυτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2023, ότι τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί θα βρούμε την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα και μαζί θα δημιουργήσουμε την ομορφότερη ατμόσφαιρα των ημερών αυτών, στην Πόλη μας.

Έτος 2023 / Όλοι μας, Καλή Χρονιά να έχουμε!

FX NEWS σε συνεργασία με Πολυθεματικούς Χώρους STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG – Πίνδου 34, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Μιχαήλ Γιαννακούδης, Εκδότης / Διαχειριστής FX NEWS

Γεώργιος Καλογερόπουλος, [Ταξίαρχος ε.α.] / Πολιτιστικός Σύμβουλος και Σύμβουλος Δημιουργικού FX NEWS

Προηγούμενο άρθροΕυχές Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ.Γιάννη Βούρου για το 2023
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο μήνυμα Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.