Ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών στην γέφυρα επί της οδού Πίνδου (Α/Κ Πίνδου), στη Νέα Φιλαδέλφεια.

0

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών στην γέφυρα επί της οδού Πίνδου (Α/Κ Πίνδου), στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν:

-Αποκατάσταση επιφανειών σκυροδέματος που έχουν υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης οπλισμού από την δράση χλωριόντων και την ενανθράκωση του σκυροδέματος, με εφαρμογή αναστολέα διάβρωσης και επισκευαστικών κονιαμάτων.

-Τοποθέτηση ανοδίων εκατέρωθεν της περιοχής του αρμού με σκοπό τον περιορισμό των περαιτέρω φαινομένων οξείδωσης του σιδήρου οπλισμού.

-Στεγάνωση του αρμού συστοδιαστολής.

-Ολική κατάληψη της υπόγειας διάβασης με ταυτόχρονη διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, με εκτροπή του τρόλεΐ και τη διακοπή του ρεύματος επί των γραμμών αυτού.

Επισυνάπτουμε την σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής (Γεν. Διεύθυνση Προγραμματισμού Έργων & Υποδομών), προς την Διεύθυνση της Τροχαίας ΒΑ Αττικής, καθώς και προς το Γραφείο Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Από το Γραφείο Τύπου

 

πηγη

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του συνδέσμου Μικρασιατών ΝΦ-ΝΧ “Οι Αλησμόνητες Πατρίδες”
Επόμενο άρθροΠρόσκληση Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας 2023 (06/02/2023)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.