Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του συνδέσμου Μικρασιατών ΝΦ-ΝΧ “Οι Αλησμόνητες Πατρίδες”

0

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 στο Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “Οι Αλησμόνητες Πατρίδες”.

Ο Σεβασμιώτατος Πατέρας μας, Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.Γαβριήλ, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Μικρασιατών της Πόλεως μας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του Εορτασμού Μικρασιατικού Ελληνισμού και της διατήρησης της Ιστορικής μας Μνήμης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Υπουργοί και Βουλευτές ΝΔ, κυρίες Κεραμέως και Ράπτη και κύριοι Καιρίδης, Κουμουτσάκος και Ρουσόπουλος.

Η τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Νέας Φιλαδελφείας – Νέας Χαλκηδόνας fx-news.gr και οι πολυθεματικοί χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org εκπροσωπήθηκαν απο τον Πολιτιστικό Σύμβουλο, τιμώντας πρωτίστως τον Σεβασμιώτατο Πατέρα μας κ.Γαβριήλ και τον Σύνδεσμο των Μικρασιατών καθώς και τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.

 

Προηγούμενο άρθρο100 “ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ” ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών στην γέφυρα επί της οδού Πίνδου (Α/Κ Πίνδου), στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.