Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, η εκδήλωση με θέμα: “Οδική Συμπεριφορά και ασφάλεια”

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, η εκδήλωση με θέμα: “Οδική Συμπεριφορά και ασφάλεια”, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η ΕΔΥΔΑ (Εθελοντική Δύναμη Δασοπυροπροστασίας), στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.

Ομιλητής ήταν ο γνωστός σε όλους μας ΙΑΒΕΡΗΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ), της σχολής ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς.

Με συγκλονιστικά δυνατό λόγο και με εικόνα από ταινίες – σποτ οδικής ασφάλειας, είναι σίγουρο ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα προβληματιστούν και θα ανησυχήσουν για θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσαν ασήμαντα, εύκολα ή ανώδυνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, η τοπική Σύμβουλος Αγγελική Σουρτζή, στελέχη του Δήμου, ο Πρόεδρος της ΕΔΥΔΑ Πέτρος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Στάθης Αρβανιτάκης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας.

Προηγούμενο άρθροΠοδηλατικοί αγώνες Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας – Δηλώσεις Έφορου κ.Γατσούλη & Προπονητή κ.Παπουτσά
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια «Η Αθλητική Πόλη» Ποδηλατικοί Αγώνες ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ο Αθλητικός μας Εορτασμός Απολογισμός Δράσεων & Συμπεράσματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.