Το Πρώτο Δώρο του 2023 απο εμάς στην Πόλη μας – Αθλητικός & Θρησκευτικός Τουρισμός Πόλεως – Διαβάστε online την ειδική έκδοση

0
465

FX NEWS, Ηλεκτρονική & Έντυπη Εφημερίδα Νέας Φιλαδελφείας

Πολυθεματικοί Χώροι STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ 2023

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 

ΝΟΜΟΣ 4582/2018

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΩΣ [CITY BRANDING]

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΩΣ

Εμείς, ολοκληρώσαμε σχετική μελέτη και διαμορφώσαμε Ειδική Έντυπη Έκδοση, στην Ελληνική, Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα (σήμερα τη δημοσιεύουμε, στην ηλεκτρονική της μορφή), την οποία ήδη παραδώσαμε για αξιολόγηση, στη Δημοτική Αρχή της Πόλεως ΝΦ – ΝΧ, στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Επαγγελματικής ΑΕΚ, καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη μας.

Ο Νόμος 4582/2018 ορίζει τη διαδικασία ανάπτυξης και οργάνωσης σχετικών δράσεων.

Τα άρθρα που προσδιορίζουν την εφαρμογή αυτών, είναι:

Άρθρο 6. Αθλητικός Τουρισμός

Άρθρο 13. Πολιτιστικός τουρισμός / εδαφ. 3 Πολιτιστικός Αστικός Τουρισμός – Τουρισμός Πόλεων (City breaks – City trip) 

Άρθρο 15. Θρησκευτικός – Προσκυνηματικός Τουρισμός

Συνεπώς, λάβαμε υπόψη την πολιτισμική επάνοδο της Αθλητικής Ενώσεως Κωνταντινουπόλεως (ΑΕΚ), με τη σύγχρονη πλέον προσφορά αθλητικών και πολιτιστικών κεφαλαίων σε εσωτερικό και εξωτερικό. Επιπρόσθετα, καθόσον εορτάζουμε την 100ετία Μνήμης Μικρασιατικού Ελληνισμού, λάβαμε υπόψη το Θρησκευτικό Κεφάλαιο, που συνδέει κάθε τμήμα της αλησμόνητης ιστορίας μας.

Η Πρότασή μας θα πρέπει να έχει την αποδοχή της Δημοτικής Αρχής, της Μητροπόλεώς μας, της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ) και Πολιτιστικών Ιδρυμάτων (όπως ΠΠΙΕΔ), σε συνεργασία και με την έχουσα την πρωτοβουλία FX NEWS και τους Πολυθεματικούς Χώρους STUDIOELECTRONICS.GR & ΑΕΚΙDΕΑ.ORG.

Από κοινού, οι αποδεχθέντες την Πρόταση θα πρέπει να συζητήσουν σχετικές παραμέτρους, όπως είναι η ελκυστικότητα, η επισκεψιμότητα, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνεργασία με επαγγελματικές και κοινωνικές / πολιτιστικές ομάδες της Πόλεώς μας.

Όλοι μας γνωρίζουμε, ότι τα Ιστορικά, Θρησκευτικά και Αθλητικά γνωρίσματα της Πόλεως, με κοινό σημείο αναφοράς τις Αλησμόνητες Πατρίδες, συναποτελούν την Ταυτότητά της.

Κατά την εκτίμησή μας, αυτή η Πρόταση μπορεί να τύχει εφαρμογής στην Πόλη μας.

ΕΤΟΣ 2023 / ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

FX NEWS σε συνεργασία με Πολυθεματικούς Χώρους STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG / Πίνδου 34, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Προηγούμενο άρθρο«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ 2023» 6 Ιανουαρίου 2023
Επόμενο άρθροΓ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί και τη νέα χρονιά, ενωμένοι και προσηλωμένοι στο καθήκον. Να ανεβάσουμε την Αττική ακόμα ψηλότερα» – Η νέα σύνθεση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.