FX : Απολογισμός έργου έτους 2022 και νέα Στοχοθεσία έτους 2023

0

Απολογισμός έργου έτους 2022 και νέα Στοχοθεσία έτους 2023

FX NEWS, Ηλεκτρονική & Έντυπη Εφημερίδα Νέας Φιλαδελφείας

Πολυθεματικοί Χώροι STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022

ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΕΤΟΥΣ 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι ολοκληρώνεται το έτος 2022 και ότι ακολουθεί το νέο έτος 2023, η τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα FX NEWS και οι συνεργαζόμενοι πολυθεματικοί χώροι STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG δημοσιοποιούν τον απολογισμό του ετήσιου έργου τους.

Ειδικότερα, το έτος 2022, εκδόθηκε το σύνολο των προγραμματισμένων εντύπων εφημερίδων της τοπικής και ηλεκτρονικής εφημερίδας FX NEWS Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα, διατηρήθηκε και αναπτύχθηκε η ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής ενημέρωσης της FX NEWS.

Επιπρόσθετα και για πρώτη φορά σε επίπεδο τοπικών δημοσιεύσεων διαμορφώθηκαν και εκδόθηκαν δύο (2) ειδικά Πολιτιστικά Τεύχη, με τη συνεργασία σημαντικών φορέων της Χώρας μας. Αυτά είναι: το «Χρυσό Επετειακό Τεύχος Εορτασμού Μικρασιατικού Ελληνισμού 1922 – 2022» και ο «Θρησκευτικός και Αθλητικός Τουρισμός Πόλεως». Αξιοσημείωτη είναι η έκδοσή τους σε τρεις γλώσσες, Ελληνική, Αγγλική, Γαλλική.

Ταυτόχρονα, διαμορφώθηκαν και παρέμειναν ενεργές οι αντίστοιχες ηλεκτρονικές πολιτιστικές σελίδες, καθόσον χρόνο πραγματοποιήθηκαν σχετικές εξωστρεφείς δράσεις.

Ως πρώτη μας εκδοτική δράση, έτους 2023, μελετάμε τη δυνατότητα έκδοσης ειδικού ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ & ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 1922 – 2022.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία και υποστήριξη των φορέων που δραστηριοποιήθηκαν, όπως είναι το Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Αττικής, οι Δήμοι Εορτασμού, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι. Το τεύχος θα διαμορφωθεί σε τρεις γλώσσες, στην Ελληνική, Αγγλική και Γαλλική και αναμένεται να διανεμηθεί στους συμπολίτες μας και σε σημαντικούς χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Στο νέο έτος, αναπτύσσουμε νέες πολιτιστικές δράσεις και νέες εκδόσεις.

Στην όλη αυτή προσπάθειά μας, οφείλουμε τις ευχαριστίες μας στους φορείς που μας υποστηρίζουν ποικιλότροπα, σε ορισμένες περιπτώσεις και οικονομικά βοηθώντας μας σημαντικά στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Στις προσπάθειές μας αναμένουμε την υποστήριξη του Δήμου μας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μέσω των Προγραμμάτων ΕΛΛΑΔΑ 2.0 (Ψηφιακή Μετάβαση και λοιπές Δράσεις Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος), είτε άλλων κρατικών / ευρωπαϊκών / προγραμμάτων επιδοτήσεων κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων εντός Δήμου ΝΦ –  ΝΧ.

Ακολούθως, αναφέρουμε και ευχαριστούμε για τη Συνεργασία και Υποστήριξη:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ [ΠΠΙΕΔ]

 

Δεκέμβριος 2022

Τοπική Ηλεκτρονική και Έντυπη Εφημερίδα FX NEWS σε συνεργασία με

Πολυθεματικούς Χώρους STUDIOELECTRONICS.GR & AEKIDEA.ORG

Πίνδου 34, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχές από τη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΕυχές κ.Τζέλη για το 2023
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.