Μεγάλη επιτυχία για την Ξιφασκία της ΑΕΚ – Χάλκινο μετάλλιο στο ΟΑΚΑ για τον Κοντοειδή Φιλαδελφιώτη αθλητή της ΑΕΚ και της Εθνικής

0

Σπουδαίες εμφανίσεις και χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Κοντοειδή στο Κύπελλο Ελλάδος Σπάθης Ανδρών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ! Ο ξιφομάχος της ΑΕΚ τα έδωσε όλα στη μεγάλη διοργάνωση και κατέκτησε άλλο ένα μετάλλιο, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.

Ο Κοντοειδής αφού αρχικά σημείωσε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο, είχε bye στους «64». Στη Φάση των «32» επικράτησε με 15-5 του Φορμώζη (ΑΟ Ασπίδα), ενώ στους «16» επιβλήθηκε με 15-7 του Μητρόπουλου (Αθηναϊκή Λέσχη). Στα Προημιτελικά ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ άφησε εκτός τον Πρεδάρη (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), μπαίνοντας στο γύρο των μεταλλίων. Στα Ημιτελικά, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, ηττήθηκε με 15-12 από τον Πάγκαλο (Εκπ. Κωστέα Γείτονα).

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση τμήματος Πίνγκ Πόνγκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΠανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Μνήμες Μικράς Ασίας-Πόντου: 1922-2022 – Church
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.