Ευχές Προέδρου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ.Αυγερινού στην εφημερίδα fx-news

0

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) από της Ιδρύσεως του, 10 Ιουνίου 1877, παραμένει ο ακαταμάχητος προμαχώνας της ενεργούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Επίσης, παραμένει ο ακαταγώνιστος παραστάτης, επίκουρος, συνεργάτης, αρωγός και αφανής ήρωας της εκάστοτε πολιτείας. Ανταποκρίνεται πάντοτε άμεσα και αποτελεσματικά στις κρίσιμες και επιτακτικές ανάγκες της κοινωνίας οι οποίες οφείλονται είτε σε φυσική καταστροφή (πλημμύρες, φωτιές , σεισμοί) είτε σε μολυσματικές ασθένειες (πανδημία Covid 19).

Σήμερα, ο Ε.Ε.Σ, σεβόμενος την μοναδική και ανεπανάληπτη ιστορική του διαδρομή, κληρονομιά και παρακαταθήκη, σχεδιάζει και υλοποιεί μία αγαθοποιό δυναμική η οποία εδράζεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινωφελών δραστηριοτήτων με απώτερο στόχο και σκοπό:

α) την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης,

β) την ενδυνάμωση του εθελοντισμού,

γ) την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα περιθωριοποίησης και απομονωτισμού ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Προσπαθούμε καθημερινά και ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, κοινωνικό, καινοτόμο, αλληλέγγυο, αποτελεσματικό και διαφανή Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, απάνεμο λιμάνι και εχέγγυο της Ελληνικής Πολιτείας.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους συμπολίτες  μας υγεία, χαρά και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Ευτυχισμένο το 2023 με ευόδωση, προσωπικών στόχων και επιδιώξεων.

 

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ

Dr Αντώνιος Αυγερινός

Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α

Προηγούμενο άρθροΈνωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροDear Coach στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.