Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Νέα Φιλαδέλφεια απο τον Δήμαρχο της πόλης μας!

0

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Πάρκο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων, σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Από τις 17:30 έως τις 19:30 ο Αη Βασίλης με μια μεγάλη παρέα περίμενε τα παιδιά στο Πάρκο για ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Ξυλοπόδαροι με φανταστικά κοστούμια, μικρά σκανταλιάρικα ξωτικά που θα μοιράσουν μικρά δωράκια σε όλους, η πολική αρκούδα που ακολούθησε τον Αη Βασίλη σε όλο το ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο, ο Μίκυ Μάους και ένας απίθανος Ζογκλέρ που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τα θεαματικά του κόλπα και τα ακροβατικά του. Χορός, τραγούδι, υπέροχα παιχνίδια, face painting και πολλά «απρόοπτα» για δύο (2) ολόκληρες ώρες και όλα αυτά… με χιόνι!

Στις 19:30 η Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου υπό την Διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Κάτσαρη, συμμετείχε στην όμορφη εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στις 20.00 φαντασμαγορικά βεγγαλικά και εκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό σημαίνοντας την ώρα της φωταγώγησης του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ μας.

Η βραδιά κλείνει με δύωρη συναυλία από το νεανικό 7μελές μουσικό σχήμα «The Swingin’ Cats» που θα ξεσηκώσει τους θεατές.

Φωτορεπορτάζ 

Προηγούμενο άρθροΤεράστια επιτυχία στην εκδήλωση της Παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Βούρου
Επόμενο άρθροΕθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας : Αλληλεγγύη για Ουκρανία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.