Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

Η ενημερωτική ανάρτηση της Δημοτικής Αρχής:

“Σχεδόν σε καθημερινή βάση, τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, όσο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, παρακολουθούν την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου παιδικού/βρεφονηπιακού σταθμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα έργο που πρόκειται σε μερικούς μόνο μήνες να είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περίπου 100 παιδιά οικογενειών της περιοχής μας.

Ένα έργο που αποτελεί τον γόνιμο καρπό της συνεργασίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, και το οποίο θα αποτελέσει ένα κτίριο – κόσμημα για την πόλη μας”.

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Βούρος: Συνεχίζουμε!
Επόμενο άρθροΕθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας: Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.