100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή – Εκδήλωση από τους Προσκόπους Ν. Φ. – Ν. Χ. και την Ε.Π.Π.

0

Από την εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσαν οι Πρόσκοποι και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, οπου πραγματοποιήθηκε τρισάγιο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και αρκετοί συμπολίτες μας.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου η Εκδήλωση Μνήμης “100 χρόνων μετα την καταστροφή της Μικρασιατικής Γης” , Θυσία Μνήμης , με  εκδήλωση στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Βίντεο-Φωτορεπορτάζ

 

 

Προηγούμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Μνήμης “100 χρόνων μετα την καταστροφή της Μικρασιατικής Γης” απο τους Προσκόπους Ν.Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΈνωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΝΦ-ΝΧ για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.