Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου: “Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Ιωνικός Σύνδεσμος και το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή σας προσκαλούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας  Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45).

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, στις 19.00, στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Νίκου Κακαδιάρη: «Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ».

Για τον συγγραφέα θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, Γιάννης Κοντίτσης  ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο Μάκης Λυκούδης, συγγραφέας – αγιογράφος και

ο Δημήτρης Φιλελλές, λογοτέχνης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Δήμαρχος  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος  Ν.Ι.Φ.Η.Μ, Ελισάβετ Γεωργιάδου.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους: Γιώργο Βαλλιανάτο, λάφτα – τραγούδι και  τον Αντώνη Γκινοσάτη, σάζι.

Προηγούμενο άρθροΑπό τους χαμηλότερους συντελεστές δημοτικών τελών στο σύνολο της Αττικής ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθρο“Χριστούγεννα στην πόλη μας 2022” Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.